sâmbătă, 7 decembrie 2013

30 seconds dance party

La 9 dimineata mi-a vibrat telefonul, care m-a anuntat ca azi e ziua Catalinei. Clar,astazi scriu ceva dragut despre ea.
Pe Cata o stiu datorita blogului, de..2 ani minim cred.Mai un comentariu, mai o bagare in seama si uite asa am inceput sa vorbim destul de mult( eu mai ales). Cand am vazut seria Before sunset/sunrise/midnight, i-am zis clar ca personajul feminin principal ma duce cu gandul la ea. Sunt sigura ca ascunde si cate ceva din personajul Anastasiei din Fifty shades of Grey,dar inca nu stiu de ce cred asta.

Am inceput sa ma intreb de ce scriu aici, e mai greu decat credeam.

Anyway, ideea e ca vreau sa iti urez "La multi aaaaaaani!!". Ma bucur enorm ca te cunosc si cred ca esti un om minunat care are multe de daruit celor din jur si apreciez enorm ca ai o vorba buna pentru mine de fiecare data cand am gargauni in cap. Sper sa iti mearga lucrurile bine pe toate planurile si si si in caz ca o sa vii la Bucuresti, o sa mergem prin oras sa vedem unde gasim cel mai bun ceai.(asta nu cred ca a fost inspirata. preferi sa cautam o tequila buna?)

O zi minunata si ai grija de tine. Copilul aici de fata te imbratiseaza >:D<

ps: nu stiu cat de bine a iesit,dar sper sa iti placa.Azi nu am avut inspiratia cu mine,aseara am baut putin vin si abia acum se vede. Te pup.Niciun comentariu: