luni, 26 ianuarie 2009

De ce?

De ce conteaza atat de mult cum aratam?De ce pentru multi cartea lor de vizita este data de..aspectul lor,si nu de "creierul" si inima lor?De ce esti etichetat astfel?
De ce ne jignim,de ce reactionam urat?
De ce totul ajunge mereu la violenta?
De ce multi fumeaza de la 11-12 ani?
De ce ne ucidem incetul cu incetul?
De ce multi s-au schimbat atat de mult?
De ce am ajuns asa?
Ce s-a intamplat?

6 comentarii:

Unknown spunea...

hmm si eu fumez d la 10 ani..:|...
ne ucidem incet dar sigur......
insa suntem prea comozi sa facem ceva..:)

Lucylle spunea...

Cum ţi-am zis florin cu paşi mari spre sfârşitul final...
Eh... La multe de ce-uri este bine să nu ai răspuns. Eu ştiu că în momentul în care pt o întrebare care începe cu de ce ai şi răspunsul la ea. Doar că nu-l admiţi.
Eu zic să nu-ţi mai baţi capul cu aflarea anumitor motive... Mulţi fac şi spun lucruri din invidie, prostie, neştiinţă de cauză, că nu gândesc... Şi de cele mai multe ori... Contează ce vrei tu... Şi de aici începi cu vestimentaţia , aspectul... Poţi să te îmbraci cum vrei tu atâta vreme cât tu te simţi bine. Eu port tocuri... Pe teneşi îmi rup picioarele. vara port în deosebi fuste şi rochiţe scurte... Îmi îndrept părul doar să enervez. Vorbesc în dodii că îmi place. Fumez că pot şi când nu mi-este rău sau când am nervi... Alte răspunsuri? Prea multe întrebări... ;) tu să fi fericită şi să nu-ţi pese de ceilalţi... Guri pline de venin...

bibi spunea...

"De ce pentru multi cartea lor de vizita este data de..aspectul lor,si nu de "creierul" si inima lor?"
pentru ca prima data cand cunoastem o persoana,ii vedem aspectul fizic,si nu creierul sau inima ei,in timp le descoperim si p'atea,dar asa e sa fie:)
macar la un "ce" sa'ti raspund.

Kali spunea...

bibi,ma refer ca sunt unii care,atunci cand te vad prima oara,spun:asta are nasu mare,asta are multe cosuri,asta are nuj ce.lasa-l naibii.de ce sa il bagam in seama?

DCTiron spunea...

Din păcate trăim într-o lume prea plină de "de ce-uri" şi tare mă tem că nu vom afla nici măcar o pătrime din răspunsuri. Cred că cel mai bine ar fi să facem în aşa fel încât nouă să nu ni se adreseze astfel de "de ce-uri", noi să nu fumăm, să nu jignim, să nu punem preţ pe aspectul fizic mai mult decât pe cel interior :)

Hălăţel spunea...

Deja se ajunge la respingere daca nu esti 'cool' si n-ai haine de firma.
Dar in sufletul tau nu se mai uita nimeni..