marți, 30 iunie 2009

Ma intrebam...


Unii din voi observ ca ma cititi destul de des...si ma intrebam,ce parere v'ati facut de mine?Asa,din cele citite?
[Si nu vreau o insiruire de lucruri bune.Nu.Vreau o parere adevarata.Vrea sa aud si lucruri bune,dar si rele:)]

5 comentarii:

Zad spunea...

sincera, receptiva, inteligenta, cu simtul umorului, schimbatoare(ma refer la schimbarea numelui blogului :P), copilaroasa, iti doresti sa schimbi lumea, folosesti brandul Sprite pentru ca ti-am spus eu :P...ai momente pasionale... esti viitorul Romaniei, ti-e dor de scoala abia terminata... esti ceea ce esti si ma bucur de asta :)

Lucylle spunea...

Ori de câte ori aud întrebarea asta "ce părere aveţi despre..?" mă apucă groaza când aud răspunsul "o părere foarte bună" ceea ce înseamnă de fapt nimic. O părere bună poţi avea despre orice. So, la întrebarea pusă de tine, eu îţi răspund aşa : nu întrebi pe cine trebuie, sau cel puţin don't ask me.
Baftă multă-n continuare şi, la cât mai multe scrieri. Eşti pe drumul cel bun şi, dacă o ţii în acelaşi stil vei putea culege lauri frumoşi. Succes.

Kali spunea...

Tocmai pentru ca ma asteptam ca unii sa spuna o parere buna,am scris la sfarsit si ca as vrea sa aud si cateva defecte,chiar m'as bucura daca ar scrie cineva si asta;)
Multumesc JokeBox pentru sinceritate:)

Dhedhe spunea...

Ce parere am despre tine?
Pai,sa vedem te cunosc de 8 ani.
Esti copilaroasa.Prea visatoare.Nu schimbatoara,dimpotriva statornica.
Stii sa iti exprimi sentimentele prin postarile pe care le faci,si mai important stii sa le redai cititorului.Ai avut momente bune si momente mai putin bune,dar ai trecut peste ele.
Ma bucura foarte mult ca ai vrut sa ne vedem,asta dovedeste ceva.Cu toate ca nu am foarte prietene,macar tu nu m-ai uitat :-j.Oricum,multumesc pentru ca m-ai sprijinit cand am avut nevoie.
Vorbim duminica,oke?;)

Dama de te pică spunea...

Cred ca aceasta iti este partea mai putin buna. Sa vrei sa afli parerea altora despre tine, fie ea buna sau rea. Ceilalti ne percep altfel decat noi credem sau decat am putea crede, ne percem fiecare in modul lui, mod dobandit de-a lungul anilor (iar cei 7 ani de acasa impun o anume culoare in formularea unor caracterizari).

Nu cred ca cineva va indrazni vreodata sa spuna purul adevar, intotdeauna umbre vor exista, chiar si in intuneric, intotdeauna uvinte nespuse vor astepta sa fie rostite, dar nu vor fi.

Si pentru totdeauna,uita intrebarea "ce parere ai despre mine?".

Am o varsta si am avut destul timp sa invat toate siretlicurile. Nu am ramas in urma, nu sunt "inca o comunista", sufletul mi-e inca adolescentin.
Ti-am vorbit cat mai deschis si sper ca vei lua ce este mai bun din mesajul meu.