sâmbătă, 17 septembrie 2011

Bucati de suflet

Abia acum inteleg care e treaba cu"Au plecat si au luat o parte din sufletul meu cu ei".

Golul care sigur nu v-a mai fi umplut e cel legat,normal,de tata.Nu il va inlocui nimeni niciodata,asta imi este clar.Parinti adevarati ai numai 2,mama si tata.Rudele, prietenii, vecinii, nimeni nu ii vor inlocui.

Apoi a fost Ov.A plecat intr-o perioada cand eram foarte vulnerabila,dar cand aveam alte probleme mai importante decat el.Ca a luat ceva din mine,chiar daca infim,mi-am dat seama mai tarziu,cand mi-am amintit de el dn nou.


Prima care stiam ca va pleca era vecina mea.Prietena din copilarie,mai mare decat mine cu 2 ani,s-a mutat la Bucuresti din toamna.Pastram legatura,e normal,doar ca stiu ca nu va mai fi la fel.Nu vom mai sta la barfe pe scara,nu vom mai sta pana tarziu la comedii romantice,nu vom mai vorbi prin pereti,sau la geam,lucrurile astea nu se pot face prin telefon.

Dupa o colega.A fost aici 2 ani,iar acum e mutata la Iasi.Si cu ea pastrez legatura,stiu ca va mai veni pe aici,stiu ca vom ramane prietene,dar stiu ca oamenii se si adapteaza noilor locuri si mai lasa si trecutul in urma.Mi-e atat de draga,nu cred ca e constienta de asta foarte mult.M-am incapatanat sa o cunosc tocmai pentru ca era mai retrasa,era un fel de..enigma,si cand am ajuns sa fac asta mai mult,a plecat.

Last but not least,profesoara de religie.Dupa 2 ani la liceul nostru,a devenit titulara,dar la altul.A fost si va fi un om minunat pentru mine,cu un suflet imens.A fost si va fi una din singurele persoane care imi intelege suferinta,tinand cont de faptul ca a trecut prin aceeasi situatie cu parintii ei.A fost printre singurele persoane care stia sa ma calmeze,sa ma linisteasca.Si cu dumneaei mai vorbesc,dar ora aceea de pe saptamana nu va mai fi recuperata.

Deci da,simt ca mici sau mari bucati din suflet se cam afla la ei,simt ca cei dragi pleaca,simt ca isi vor vedea de viata lor si vor uita de mine.Ma simt abandonata si stiu ca plecarile astea vor continua.Si asta ma demoralizeaza.

Cand voi primi alte bucati de suflet?

5 comentarii:

Suflet de curva spunea...

cat vei primi? cand nici nu te astepti.. :)

Unknown spunea...

there is no perfect father, but a father will always love perfectly

all of the light spunea...

asa e viata... oamenii vin si pleaca. nu putem face nimic sa schimbam asta... doar sa ne obisnuim .. e tragic, dar n-avem de ales.

Pauza De Tigara spunea...

Poate ca si noi la un moment dat o sa plecam si o sa ne urmam calea pentru ca asa e viata ... asa cum si ceilalti pleaca din viata nostra desi doare al naibi de tare

Kali spunea...

@Nymphetamine Foarte,foarte frumos citatul!

@all of the light;@pauza de tigara Da,doare.Si doare si mai tare cand pleaca multe persoane intr-un interval scurt.Si da..chiar nu putem face nimic sa schimbam asta din pacate.