joi, 11 iunie 2009

Ploaie,tunete,fulgere,eu.


Imi place mult ploaia,dar mai mult in sensul in care o privesc,si nu in cel in care stau afara,in mijlocul ei[fac asta,dar nu prea des:D].
Imi place sa ma uit pe geam la ea,sa vad fulgerele,sa aud tunetele.Ma infioara putin,ma"cutremura" de asemenea,dar cred ca tocmai asta iubesc.
Ultima data cand a plouat,am stat pe masa in balcon,mai mult de o ora,pur si simplu privind fulgerele,si picaturile de ploaie care imbratisau geamul in fata mea.
Cand eram mica,muream de frica din cauza lor.Ma ghemuiam in pat,langa sora mea,si o strangeam in brate tare.Vroiam sa stiu ca sunt in siguranta,aveam impresia ca un fulger poate intra in camera,si poate veni direct la mine.
Acum,frica a disparut de tot.Acum imi plac la nebunie.Am un fel de"obsesie"pentru ele,nu stiu cand si de ce a aparut,dar a aparut.

5 comentarii:

Lucylle spunea...

Ei, terapia prin ploaie şi tot tacâmul are efectele şi beneficiile ei. Acum, sincer îţi zic, s-a descărcat un fulger pe umbrela pe care o ţineam ce-i drept, de tija metalică. Nu degeaba sunt eu sărită de pe fix, s-a adunat acum şi un fulger [acum vreo 8 ani cred că a fost faza] . Dar, nu ştiu ce să-ţi zic. Probabil că uneori ploaia asta nu are doar menirea să relaxeze. Mai desfundă şi alte cotloane. Ei.. Trece. Admir-o în continuare. Apropo, la mine plouă de vreo oră. Abia acum plouă. Pup. Sper să fi bine.

Zad spunea...

frumos spus... pentru unii placerea cea mai mare este clipa de asteptare dintre aparitia fulgerului si sunetul cutrenurator al tunetului... eu zic ca e mult mai frumos decat un spectacol de artificii :)

Zad spunea...

doar eu si cu inger cazut pe aici?... sa fie o intamplare?... eu zic ca ploaia e de vina! :P

AngelWings spunea...

Nu doar tu si Inger cazut, na c-am aparut si eu :)
Mi-a placut postul tau, scrii foarte frumos, am sa te urmaresc si in continuare :)

Kali spunea...

Bine ai venit AngelWings!
Vezi JokeBox?Creste numarul:)incet,dar sigur!