duminică, 25 decembrie 2011

Craciun Fericit!

Nu am voce deloc in general,dar acum chiar ca am ramas fara nimic.Sunt ragusita de la umbatul cu colindul ieri.Am fost cu cativa colegi la profesori, apoi am vizitat si cateva rude. Am mancat cozonaci, bomboane, crochete,  de fapt dulciuri in general si am baut suc pana nu am mai putut.Au fost (aproape) toti draguti cu noi si ne-au primit cu bratele deschise si cu zambetul pe buze.

Noi..Eram fericiti cand ne asezam la masa si era cald in casa.La unii nu puteam ajunge cu un mijloc de transport asa ca mergeam pe jos.Si credeti-am ca am mers destul.Bine ca era soare afara si nu a fost chiar atat de frig(Desi ieri a fost buna vremea de acum..eu tot astept zapada).

Banutii pe care i-am strans in cateva ore bune i-am terminat in mare parte intr-un magazin,le-am luat cadouri de Craciun celor de familie.Nu mi-a parut rau,pentru ca dupa i-am vazut placut surprinsi.Eu..am inceput deja sa imi primesc cadouri pentru majorat(care da,e saptamana viitoare).

Ma retrag in pat,ascultand colinde(am deschis Magic Fm pana la urma.Sa fiu sincera, mi-a mai trecut putin demoralizeaza de zilele trecute, dar toto mai este prezenta acolo) sau uitandu-ma la un film.Ceaiul cald si cozonacul se afla langa mine.

3 comentarii:

Unknown spunea...

imi pare foarte bine ca te simti mai ok >:D<

Bianca Tămaș spunea...

Nu îți urez ”Crăciun fericit”, ci... ”Crăciun suportabil”.
Take care :)

Ella spunea...

Crăciun fericit! :)