vineri, 23 decembrie 2011

Sarbatorile pe anul acesta

Nu cred ca mai deschid Magic Fm in perioada sarbatorilor.Aud numai colinde pline cu mesaje fericite,care nu mi se potrivesc deloc.Eu ma simt singura.Am stat toata dimineata la bucatarie cu mama si singurul lucru pe care il aveam in minte era tata.Eram numai noi doua si in aer plutea tristetea.Cum de am ramas numai noi?Unde era mana tatalui meu ca sa ne ajute cand avem nevoie?Dar glumele lui?
Mama imi spunea ca daca ar fi dupa ea,ar sterge zilele astea.Imi dau seama ca avea putina dreptate.Acum de exemplu am ramas singura,ea e la servici.Mai am de facut curatenie si am de impodobit bradul.Singura.
Diseara o sa fiu mai ok pentru ca merge la petrecerea surpriza a unei colege.Dar voi uita de..durerile mele pentru cateva ore,atat.
Craciunul meu obisnuia sa fie unul fericit si plin de zambete..

5 comentarii:

Unknown spunea...

cred ca majoritatea adultilor s-au plictisit de zilele astea si nu inteleg de ce :-<

Monica spunea...

Si al meu la fel... Nu vrei sa iesim la un ceai in restaurantul chinezesc? Tot ai zis ca vrei sa ajungi, iar mie mi-ar face bine sa vorbim :)

Kali spunea...

@nymphetamine Probabl criza i-a afectat pe toti:P

@monica Mi-ar face mare placere,dar azi chiar nu pot:(.Acum trebuie sa pun bradul si diseara ii facem o petrecere surpriza cuiva..Vorbim la inceputul/mijlocul spatamanii viitoare.E ok?

Irra spunea...

totusi, sunteti sanatoase. Craciun fericit!

Monica spunea...

Da, e foarte bine. Si eu sunt prinsa zilele astea :*