marți, 25 septembrie 2012

C.

C e cu un an mai mare decat mine.Anul trecut il urmaream cu privirea prin liceu de multe ori.Nu pot sa spun ca era un tip care iesea in evidenta, dar avea un aer..misterios care imi placea. Il stiam doar din vedere, nici nu sunt sigura daca stia ca exist.
Printre evenimentele la care am servit vara asta,am dat de C la un majorat. M-a salutat de cum a intrat,se pare ca ma stia. Stia si ca sunt cu S. Fiind bufet suedez, nu prea aveam treaba..Doar putin de debarasat ,asa ca mai mult pierdea timpul in bar, spaland pahare.

Pe la 10 am zis ca iau o pauza scurta si am iesit afara.C vorbea la telefon la cativa metri de mine.Cand a terminat,a venit langa mine si am inceput sa vorbim. Era asa cum il credeam,avea ceva..Ce nu pot numi. M-a lasat fara cuvinte cand m-a intrebat cand il mai vad pe S dupa ce pleaca. Stiam ca probabil nu voi mai fi cu el pana atunci..dar am zis, inghitind in sec, ca nu stiu.
Imi place Brasoveanca la nebunie.Era singur, nu avea pereche asa ca l-am invitat la dans.A zambit si m-a luat de mana.Cand dansam, mi-a soptit ca e placut sa danseze cu cineva care are aceeasi inaltime.I-am zambit inapoi.

Pe la 1 incepuse o melodie mai siropoasa de la Stefan Banica. A venit la mine si mi-a intors invitatia la dans .Mi-a spus ca  pleaca si nu o sa mai aiba ocazia. In mod curios, nu ma deranja ca toata lumea era eleganta, iar eu eram chelnerita care dansa cu un invitat. Erau toti de varsta mea.
Acum e la facultate in Glasgow. Azi am dat de niste poze cu el pe Facebook si am inceput sa zambesc la ecran.

Mi-ar placea sa vorbesc eu el.Nu stiu de ce.

3 comentarii:

Unknown spunea...

Si S. si C. au plecat... ?

Kali spunea...

Pai..da..
De C nu prea am ce sa mai zic,nu am vorbit cu el decat o data..Doar ca am vrut sa scriu si despre el pe blog.Asa ca nu stiu cat conteaza ca nici el nu e aici.

Unknown spunea...

Uneori este placut sa ai parte de astfel de momente, au un farmec aparte care te fac sa simti ca traiesti...
Nu ma simt prea norocos in relati, dar am avut parte de mai multe momente de genul prezentat cu persoane asa cum imi doresc. Poate ca doar asa am privit lucrurile, cert este ca nu leam cunoscut pe intregu. Insa pana la urma, cel mai mult conteaza sa fi trait o ecperienta reala cu cineva asa cum vrei tu sa fie:).

Pentru mine, momentele ca acestea mau facut sami doresc sa fiu mai bun in ceea ce fac.