luni, 28 iunie 2010

Mi'ar placea..

Mi'ar placea sa imi spuna cineva ce sa fac.Cum sa ma comport.Si cu mama,si cu o prietena,si cu un prieten...Sa'mi spuna ce sa fac.Cum sa reactionez.Daca procedez bine acum.Dar nu.Nu poate sa'mi spuna nimeni.Trebuie sa ma prind eu.Ei bine,nu'mi pica fisa.Am avut "situatia" subcontrol ceva timp..dar acum simt ca nu o mai am.Ceva nu e bine.Poate si la mine,dar poate si la ceilalti.Acum cred ca e momentul in care trebuie sa aplic tot ce am invatat de la ea.Dar e greu..e greu si nu stiu de unde sa incep.Vreau sa imi dau seama.Vreau asta.Poate parea neimportant,dar e greu.

4 comentarii:

Ingerul tau spunea...

Daca te vei ruga un sfert de ora seara si alt sfert de ora dimineata, constant, vei vedea ca in timp, ingerul tau pazitor sau chiar Iisus iti vor sugera tot ce trebuie sa faci...
Evident ca timpul de rugaciune poate fi marit...
Tatal nostru repetat sau, si mai bine, rugaciunea inimii...
"Doamne Iisuse miluieste-ma..." iata o varianta scurta ce poate fi repetata cu usurinta si placere si chiar pasiune timp de 15 minute...

Lucylle spunea...

ei da. parca incerp sa regret ca nu mai am net la indemana toata ziua sa vorbesc cu tine si sa te mai 'parui' cand intri in asemenea stari.

nu ar avea nici un farmec sa iti spuna careva ce si cum sa faci...isi pierde farmecul totul. parca ai fugi de responsabilitati. nu exista o conduita specifica pt situatii. nu exista asa ceva. incet incet totul se invata. zic asta pt ca ajungi sa cunosti mama/sora/prietana/prietenu/prietenii/etc si stii cu ce modeda sa le vorbesti. chiar daca tu in general nu scoti 3 cuviinte nu ar fi ceva strigator la cer daca atunci cand vorbesti o faci sincer, adevarat si din suflet.

sa nu crezi ca doar tu esti in situatia asta. am trecut si eu prin asa ceva si trec de obicei prin situatii asemanatoare cand sunt in grupuri de oameni noi und enu cunosc decat max o pers. pana cunosc pana invat 3 cuviinte scot. dar dupa....dumnezeu cu mila ca nimeni nu ma opreste.

te pup

>:D<

Kali spunea...

Cum sa imi spui ca ti'ar placea sa ma "parui" mai?:-w
"chiar daca tu in general nu scoti 3 cuviinte"Sa stii ca cu 3 cuvinte incep in general:))Am un debit foarte mare de la un timp.Nu e vorba ca nu stiu cum sa comunic cu persoanele noi,gasesc eu ceva de discutie mereu,sau aseste cealalta persoana.Ca nu stau si tac cand nu cunosc pe cineva:))..mai vorbim noi pe mess de e:d

Anonim spunea...

ingerul tau....

Bati campii ca de obicei.La tine in cap este o bulibaseala de segment crestin amestec ciudat cu nuanta de yoga si milenisme adaptate..anului 2012.
Da ce suntem roboti sa mormaim 15 minute aceleasi vorbe? Ori e vb. de amestec o ..mantra..ceva?
ISUS este unic Fiul Lui DUMNEZEU si face parte din Sf.Treime.
Nu mai indemna oamenii la ritualuri absurde, care nu au nimic in comun cu Dumnezeu.