miercuri, 9 iunie 2010

Uimire,dezamagire..sau ce?

Nu am stiut ce sa cred.Ce sa simt.Desi eram al naibii de trista.Asta a fost prima reactie cred.A doua..nu stiu daca a fost de uimire,sau dezamagire.
Nu ma gandeam sa aud asta de la tine,asa deodata,dat fiind faptul ca am fost foarte putin apropriate in ultimul timp,nu am mai vorbit despre cum ne simtim..iar ce vedem zi de zi,la suprafata,nu cred ca trebuie etichetat.Sau poate ma insel.
Dupa cum mi se confirma,schimbarea o vad doar eu.Eu o vad in bine.Eu simt ca sunt mai bine.Acum cateva zile cineva mi'a povestit asta:"Cand eram in armata,ne puneau sa ne lustruim butonii de la uniforma.Lucru care nu imi facea placere prea rar,pentru ca nu exista nici o diferenta intre cei lustruiti,si cei nelustruiti.Ma tot intrebam de ce ne puneau sa fac asta,si cum nu am gasit raspunsul,am hotarat sa nu ii mai lustruiesc.Deci..tu imi spui ca ceilalti nu observa cum te schimbi tu.Intrebarea este:Merita sa te schimbi in continuare,chiar daca nu observa ei asta?Gandeste-te putin,faci pentru ei asta,sau pentru tine?"Pentru mine.Pentru mine.Pentru mineee.
Nu mai conteaza cum s'a incheiat acum.De fapt conteaza dar..cum se termina,trebuie sa trec peste intr-un fel.Sper doar ca la anul sa inceapa mai bine.Sa ma simt eu bine..si sa observe si ei asta.Macar putin.Chit ca nu ar trebui sa ma intereseze daca o fac sau nu.Dar vreau sa observe.Repet,macar putin.

2 comentarii:

Anonim spunea...

iti citeam descrierea blogului si ma gandeam.. sa presupunem ca defectul celui pe care-l iubesti e infidelitatea, crezi ca ar fi fericit cu tine daca l-ai accepta asa? daca rasp este da,intrebarea este: de te-ar insela ?

Kali spunea...

Nu stiu daca ar fi el fericit cu mine,dar nu cred ca l-as accepta eu.Cum a spus si o prietena,odata ce e un defect,e ceva ce face in mod constant,e de natura lui.Poate l-as ajuta sa scape de acest defect,insa nu stiu cat as reusi sa fac asta.Si de nu as reusi,nu as fi fericita cu el,deci nu as continua relatia.