luni, 13 septembrie 2010

Recunosc

Nu am mai scris de mult pe blog.Ei bine,i'a cam fost luat locul blogului jurnalul.Si din pacata,pentru ca jurnalul nu'mi raspunde,dar si din fericire,pentru ca acolo vorbesc exact la subiect,si aici,ei bine..nu o fac mai mereu.
A inceput scoala.Clasa a X-a.Ciudat sau nu,azi m-am simtit chiar ok.Probabil pentru ca nu am vazut toti profesorii,pentru ca nu au inceput temele,testele...si tot asa.Tot ce vreau e sa fie bine(banala chestia.cam toti vor asta.fie)
As fi vorbit despre vacanta..dar nu am chiar atat de multe motive.Ori am unele foarte bune,ori am unele foarte proaste.Principalul motiv PROST este faptul ca am reusit sa nu plec nicaieri.Si acum imi vine sa imi bag unghia in gat pentru asta,dar nu mai am ce face,s'a dus vara.
As avea insa si motive bune pentru ca sa povestesc..dar..as vrea sa le pastrez pentru mine.Cu bune sau rele,a fost o vara ok.Am facut multe lucruri pe care mi le-as fi dorit,am pus FACUT pe mai bine de jumatate de lista(vorbesc de lista cu ce mi-am propus sa fac vara asta).Ce'i drept,sunt si lucruri pe care nu le-am facut,dar la care nu renunt.Cu SIGURANTA nu renunt.Pentru ca merita.pentru tine ar merita.n-am scris asta.liniste.
Sunt singura acasa acum.Doamne ce bine e.Ascult muzica,in rest e liniste in casa.Nu tipa nimeni la nimeni,nu ma pune nimeni sa fac nimic,imi impart timpul cum vreau.Iubesc zilele asta.Sau doar orele in care am parte de o astfel de singuratate.Numai eu stiu cat de mult le apreciez.

Dub fx - Love me or not
 Asculta  mai multe  audio   muzica

8 comentarii:

Anonim spunea...

te sarut

Kali spunea...

Mi-ar placea sa stiu cine a spus asta.

Anonim spunea...

asa de multi au fost in vara asta?

Kali spunea...

Asa de mult iti place sa te joci cu oamenii?Oricine ai fi?

mirunky spunea...

eu stiu cine e...:))

mirunky spunea...

poate nu dai accept la commu ala ca te strang si pe tn de gat(deja am un abonat:-j)

Anonim spunea...

citeam un text:
"Dacă te înşel astăzi, mâine voi considera că am fost altă persoană şi că nu se pune. Dacă nu ţi-am dat nici un semn când aşteptai să vorbim, eu îţi voi spune "Cine te-a pus să aştepţi?". Mă îndrăgostesc atât de des încât nu apuc să ţin la cineva. Mi-e foame de oameni, vreau cât mai mult, cât mai repede."

este foarte grav cand cineva ajunge sa faca asta.
cel putin asta este parerea mea.
si mai ales foarte greu sa mai gaseasca un prost care sa fie prostit(asta pentru momentul in care nu isi va mai dori sa traiasca clipa).
faza tare este ca apare o contradictie cu "ma gandesc cum ar fi sau fiu atinsa"...

Kali spunea...

Acum nu te mai inteleg.Vorbesti de mine sau..de tine?Pentru ca eu nu ma regasesc in comentariul tau,mai ales in citatul pe care mi l-ai spus.A,si apropo de citat.L-ai luat de pe un blog nu?Pentru ca l-am citit si eu acum ceva timp.
Ce urmaresti prin anonimatul tau de fapt?