luni, 20 septembrie 2010

to make me better...much better.


Butterfly Boucher - A Bitter Song
 Asculta  mai multe  audio   diverse
Mi-au luat cam 10 minute pana sa imi amintesc melodia.Ma linisteste atat de mult,ma aduce intr'o stare de liniste de..pace.Acum ma bucur de ea.Bat la pariu ca o voi asculta pana voi adormi.
3 zile de singuratate.Bine,nu o singuratate..in care am fost singura:)).Ci pur si simplu fara ai mei.De m-as muta singura intr'un apartament,cred ca m-as descurca.Nu mi-a gatit nimeni,nu mi-a facut patul nimeni,nu s-a ocupat nimeni de nimic din casa.Eu am facut-o.Si am avut timp si de mine.
Cateva zile mai sunt.Doar cateva.Si incepe urmatorul sezon din Anatomia lui Grey.Abia astept.Era unul din singurele lucruri pentru care asteptam sa vina toamna..(nu puteau fi prea multe,caci incepe liceul toamna.)
Liceul..pff..avem un orar de milioane.Imi par asa de lungi si de grele primele zile..Si totul pare si mai trist cand imi dau seama ca abia am inceput.Dar ia hai sa privesc si partea buna a lucrurilor.In cateva luni se termina liceul..hehee...Sau hai sa nu mai privesc nimic.

3 comentarii:

Anonim spunea...

imi place melodia.
Foarte dragut blog ul.
O sa mai trec pe aici!

Lucylle spunea...

ok. http://collectim-my-thoughts......bloa bla bla.... exista doar ca nu cred ca este al tau. adica tipa se numeste norma,.... si este tot in engleza....

so.... cel mai bine ar fi sa imi dai un com din acest blog nou al tau...

pe gugal nu apare cu cratimi intre cuviinte....

e ca si cum blogul si adresa nu ar exista.

pup

ms.

Unknown spunea...

e superba melodia..ai sa vezi ca trece repede si liceul....o sa-ti para rau dupa el..been there, done that ;)