duminică, 10 octombrie 2010

Friguroasa.

Da,sunt extrem de friguroasa.Abia astept sa dea drumul la caldura cei care..se ocupa cu asta.E al naibii de frig.Asa ar trebui sa fie la inceputul lui octombrie?Nu cred.
Azi am iesit 10 minute afara,am vrut sa imi cumpar un creion.Era 7 cred.M'am gandit ca magazinul este deschis,dar nu mi'am amintit ca e sambata,si ca la ora aia cam tot e inchis.Mi'am luat covrigi si ciocolata calda,sa stiu macar ca nu am iesit degeaba.Orasul era pustiu.Nu am vazut decat foarte-foarte putine persoane.E ciudat sa vad ca este atat liniste,sa aud doar cum cad picaturile de ploaie si cum bate vantul.Vantul....ei bine,el chiar bate,nu gluma.Atat de tare,incat uneori am impresia ca ma impinge de la spate ca sa merg mai repede.Si reuseste sa faca asta la cat de putine kilograme am eu.
Nu imi plac zilele acestea.Nene,prefer ori o zi de vara,ori una de iarna,ori una de toamna linistita.Care sa nu implice vant si ploi.

4 comentarii:

all of the light spunea...

e chiar foarte friiiigggg..si e doar toamna..mi-e frica de iarna:)))))

Lavinia Dance spunea...

asa e,e frig, dar ce putem face?Trebuie sa pretuim zilele asa cum sunt ele, pt ca nu se vor mai intoarce niciodata inapoi.

Kali spunea...

Nu prea pretuiesc eu sincer o zi in care stau numai in casa,pentru ca afara e prea frig,si'mi fac temele ptr maine:D
poate o sa pretuiesc seara,cand o sa citesc o carte bna.

Irra spunea...

frigul te aduce mai aproape:> sunt singura care e indragostita, clar:))