luni, 10 octombrie 2011

The rest of my days.

Sunt extrem de obosita.Iar eu nu am facut nimic pentru maine.De ce?Pai programul meu de azi a constat in 6 ore la liceu,una acasa repetand,2 la pregatire,apoi dus/mancare/putin vorbit cu mama.Si este ora 10.Maine am o lucrare pentru care trebuie sa invat,plus alte 2 materii la care am de scris multisor.Ceea ce inseamna ca somnul meu pe noaptea asta..exista si nu prea.

Dar tot ce vad pe caietul de bio e un pat.Da,in imaginatia mea.Am un somn de nedescris.De acum incepe greul.Si da,nu pot sa fiu o persoana careia sa nu ii pese.Ma consum,ma agit,ma panichez,imi pierd timpul.Si mai ales,ma stresez.Mult.Si degeaba.

Imi fac o cafea si dupa ma apuc de treaba.Dar jur ca nu am nici un chef.

Miercuri am o ora de relaxare.Da,da.

Poza luata de  pe  365 project

2 comentarii:

Unknown spunea...

ooof, la fel sunt si eu. Eu care vara ma culcam in zori, acum cad in pat pe la 10 seara si dorm neintoarsa pana pe la 6 dimineata cand suna telefonul. E f obositor si chiar azi ne-a spus proful nostru de mate ca,"invatatul e simplu!Nu stiu de ce va plangeti!..."..Ei bine n e asa usor si nimeni nu ne crede ca nu e deloc placut sa stai in fund pe scaun ascultand niste cadavre didactice cum predau pagini intregi de caiet! :D:)):))

L. spunea...

The best is yet to come ;)