duminică, 3 februarie 2013

Ieri am fost irascibila. Ma plangeam..singura: ca am mult de invatat, ca nu mai am o viata sociala, ca nu mai suport camera asta in care sunt carti si caiete peste tot. Seara mi-am revenit. Am pus un concert de la Selah Sue si am inceput frumusel sa fac niste grile la chimie.

M-am ambitionat tare de la un timp. Chiar vreau sa intru unde mi-am propus. Nu am sa las 1-2 persoane sa imi spuna ca nu pot si ca incerc degeaba..cand ceilalti au incredere in mine si ma sustin. Atitudinea pe care doamna S a avut-o fata de mine nu m-a demoralizat, ba din contra. Nu-mi pare rau ca a trebuit sa o mint ca sa pot sa-mi continui visul. Am facut ceea ce trebuia facut. Am facut ce era mai bine pentru mine. Imi pare rau doar ca nu am deschis ochii mai devreme si ca am pierdut cateva luni degeaba. Nu-i nimic. Recuperez.Cu multe nopti in care dorm doar cateva ore, dar recuperez.Visul meu merita asta.


Azi ascult Adele cat imi fac temele. Pentru ca nu m-am plictisit de melodiile ei si pentru ca are un ras tare amuzant, care ma mai destinde putin.

3 comentarii:

Unknown spunea...

eu nu poit sa invat cu muzica.
succes la invatat :)

Kali spunea...

Mersi la fel:D
Eu pot..bine,nu o dau tare,dar cat sa se auda putin,sa stiu ca e acolo.

Adina Ioniță spunea...

Fii mai increzatoare in fortele proprii si gandeste-te ca fiecare etapa isi are rostul ei.

Spor in toate iti doresc!