duminică, 8 februarie 2009

sa continue..sau sa inceteze?[povestea ei.partea I]

Era in vara.Urma sa mearga la liceu.Cateva zile,a fost la matusa ei din bucuresti.Acolo la cunoscut pe el;atragator,inteligent,educat,il vedea perfect.Il indragise din prima clipa.Au facut schimb de id-uri.A venit acasa,la galati.Isi pierdea serile vorbind cu el.Nu se satura,se bucura de fiecare cuvant pe care el il adresa.Se simtea in sfarsit implinita.iubea.
Vroia sa il vada.Ii simtea lipsa.Mai vorbea la telefon din cand in cand cu el,dar cel mai mult pe mess.Nu era de ajuns pentru ea,fericirea nu era totala.
A inceput liceul,si s-a organizat o excursie.in bucuresti.Avea fluturi in stomac,urma sa il vada.Ar fi vrut sa ii spuna ce simte,dar stia ca nu va avea curajul necesar.L-a intalnit,i-a sarit in brate.Numai faptul ca era langa el,ca ii simtea parfumul,ca il atingea,o facea fericita.Pacat ca un coleg,care tinea extrem de mult la ea,a stat cu ei doi tot timpul.nu s-a dezlipit deloc de ei,lucru ce o facea pe ea sa inceapa sa-si urasca colegul.
A venit iarasi acasa.problema era ca el nu prea mai avea timp sa vorbeasca cu el,dar nici ea.Era ocupata cu liceul.Incepuse sa devina trista,se gandea numai la el,vroia sa ii spuna ce simte.Nu avea curaj.Purta tot timpul o masca.Arata fericita,insa de fapt sufletul ii plangea.
Ah da.mentionasem ca diferenta dintre ei era de 13 ani?
In ultimul timp,se apropiasera iar.Pana atunci..El nu o prea "bagase in seama"pentru un catva timp,apoi isi facuse iar"aparitia".Ii dadea iluzii,si iluzii.
Asta pana zilele trecute.A reusit iar sa plece la bucuresti.S-a vazut cu el,s-au plimbat,toata ziua a fost numai a lor.Tatal lui o indragea mult pe ea.Astfel,cu permisiunea parintilor ei,ea a dormit la el acasa,el locuind cu parintii.Au dormit impreuna(n-au facut nimic.).In acele clipe era cea mai fericita,se bucura de fiecare clipa.Totusi,nici acum nu i-a spus ce simte.Nu vroia sa distruga acele momente frumoase.S-a intors iarasi.Acum trebuie sa se hraneasca cu acele clipe,pentru mult timp.Pana cand se vor mai vedea inca odata.Sa continuie..sau sa inceteze?

10 comentarii:

Anonim spunea...

Si cate emotii,cate asteptare,cata durere si cata tacere :) toate pentru EL

Lucylle spunea...

De ce peste tot El şi doar rar Ea? Să fie oare de vină faptul că... Ele sunt mai marcate decât Ei în aceste mici momente de iubire?

Nu cred că ar putea să înceteze... Există în gândurile ei gândul "dar dacă eu renunţ acum, nu voi afla niciodată dacă şi el simţea la fel" şi aşa că... eu cred că va continua să spere că va fi bine şi îşi va alimenta iubirea cu clipele ce au fost...

Ingerul tau spunea...

Povestile de dragoste sunt irezistibile, nu-i asa? :)
Cand iubim trebuie sa ne urmam inima, pana la capat...

giuly spunea...

sa continue.si imi placu faza cu dormitul.sa dormi si sa nu faci nimic ( pt cei care se gandesc la sex,la asta ma gandii si eu )
e frica aia care apare in intrebarea :daca ii zic ce simt ,oare nu se va departa ?
intai trebuie analizat terenul .

Anonim spunea...

eu cred ca o sa continue..atata timp kt el continua sa`i dea sperante,ea va continua sa spere..asa e dragostea..amagitoare,dura,plina de emotii,rugaciuni,framantari interioare..mult zgomot pt nimik..atat de bine fara ea,si totusi atat de rau...

deci eu cred ca va continua sa spere,sa creada.pana la urma,asta e tot ce ne`a mai ramas.credinta,speranta si iubirea.

Anonim spunea...

( pt cei care se gandesc la sex,la asta ma gandii si eu )

dc sex?nu ti se pare un cuvant urat? mie mai degraba mi se pare un fel de dragoste fara sentimente..sex..nu`i mai frumos sa`i zicem dragoste?

Anonim spunea...

Iti vine sa crezi ca intru non-stop sa citesc comentariile astea?Sa vad cam ce fel gandeste "lumea" despre NOI

Kali spunea...

stiu:))>de asta iti mai amintesc eu cand uiti:)):))

Anonim spunea...

da...eu o simt p pielea mea...eu asa cred... k astea sunt singurele care ne`au mai ramas...cel putin in privinta mea..nu vbesc in numele altora...

isn`t this all about? faith,love and hope?someone would say it`s all about money,but i say that with money you can`t buy love and hope..so isn`t all about money..

bibi spunea...

de ce nu ?!