joi, 3 iunie 2010

Asta a fost scurta.

Acum se cearta.Eu stau in camera,scriu pe blog,si ascult muzica.Ii aud doar in pauza aia scurta dintre 2 melodii.
Nu ma mai deranjeaza atat de mult.De fapt,nu m'am exprimat corect.Nu ma mai afecteaza atat de mult.Dar tot e senzatia aia..ciudata.Sentimentul care spune ca ceva nu merge bine cu siguranta,sentiment care imi induce si mie putina(ce'i drept)tristete.
Cineva mi'a spus acum ceva timp ca e bine ca se cearta.De ce?Pai pentru ca inseamna ca tin unul la altul.Mai rau ar fi sa nu isi zica nimic.Pai...o fi de bine daca o luam pe de o parte,dar pe de alta,prea multe certuri nu sunt de bun augur nu?
Nu ii judec,nu pot sa fac asta.E treaba lor dar..e si a mea.De aceea consider ca am dreptul sa imi exprim si eu parerea,nu?Acum ceva timp am vorbit cat se poate de deschis cu ei.Atat de deschis,ca la un moment dat vorbeam cu lacrimi in ochi,sughitand.Nu mi'a parut rau ca le-am zis tot ce aveam pe suflet,ba din contra.Odata si odata,tot trebuia sa ma"eliberez"si eu.
S'a terminat.Cred.

5 comentarii:

Maria spunea...

>:D<
parerea mea sincera,
am ajuns la ea in aceste
2 zile cat tot dadeam peste situatii
in genu (si sunt indignata!!)care ma faceau
sa apelez la sentimente cat se poate de
coplesitoare
e ca toti idiotii incep sa faca copii
si habar n`au cum sa`i creasca.
sa nu se inteleaga ca am ceva cu parintii, din contra , stiu ca exista si persoane minunate, si toti ar trebui sa fie asa.
o casnicie si un copil ar trebui sa`ti schimbe viata, in bine.
si , sa fim seriosi, de cate ori se intampla asta?
e pur si simplu trist. :( :)
'trebuia sa ma eliberez'. ma bucur ca ai ales aceasta cale de eliberare..

Kali spunea...

Ohoo..ai fost cam prea..directa?Nu cred ca sunt idioti si nu stiu cum sa ii creasca.Pur si simplu au unele momente cand o iau putin pe aratura..vrand-nevrand.Ca o iau cam des..asta depinde de la familie la familie.Si asta e realitatea in ziua de azi:-??Nu incerc sa ii apar,desi de fapt cred ca fac asta,la cat de dura ai fost tu:))

Maria spunea...

pai stii cum se zice.. adevarul e un dus cu apa rece.
da, recunosc, nu am fost dura:), am fost foarte dura. :))[oare?:-?]
idiot nu iseamna decat "care manifestă, care exprimă, care denotă nerozie, stupiditate ".
si e stupid sa ai un comportament care sa`l afecteze pe cel de langa tine. dar deh oricum "suntem noi plini de defecte", right? . omul se accepta asa cum e , nu incearca sa schimbe nimic. :)

Kali spunea...

Da,este stupid un astfel de comportament,dar noi ce putem face?Putem icnerca doar sa discutam cu ei,sa incercam sa ii facem sa isi schimbe comportamentul.Dar reusim foarte rar.Pentru ca au principiile lor,cred ca noi trebuie sa fim educati intr-un fel,si atat.Si o schimbare mica ar fi buna decat deloc!

Andra spunea...

i know what it's like :)