vineri, 25 martie 2011

Daddy i still love you.

Au fost cele mai grele zile prin care am trecut.Au fost incarcate de cele mai intense emotii.Parca ai trecut prea repede.Parca nu am stat destul cu el.
Nu mai este.L-au ingropat.Acum e singur in cimitir.Cine mai are grija de el?
Tot ma astept sa il vad intrand in camera mea,dar nu,nu apare.
Nu pot sa povestesc mai multe.Te iubesc.Te rog sa ai grija de mine de acolo de sus.

6 comentarii:

Di spunea...

Imi pare rau. Nu pot sa imi imaginez prin ce treci, dar incearca sa fii puternica. In momente ca acesta, sprijinul prietenilor si al familiei e cel mai important.
Sper sa fii mai bine >:D<

Irra spunea...

poti sa fii singura c-o sa te mangaie noapte pe par si ai sa te sperii :)) been there done that

alin spunea...

nimeni nu poate sa inteleaga prin ce treci, nici macar cei care au trecut prin asa ceva, nu e niciodata la fel, si nu va fi vreodata.probabil nici un sfat n-o sa-ti aline suferinta , nici o vorba buna n-o sa schimbe nimic, linistea trebuie sa o cauti in tine, si o sa vina, putin cate putin, pana intr-o zi in care amintirea tatalui tau o sa-ti trezeasca un zambet si nu lacrimi ca acum.pretuieste viata de doua ori mai mult si pastreaza vii toate amintirile, cu ele vei ramane in fiecare zi pana la sfarsit.sunt sigur ca de undeva de acolo sus te priveste si e mandru de tine, vei trece peste asta , asa cum trec toate.ai grija de tine

Kali spunea...

Cand o sa ma mangaie Irra?Abia astept asta..abia astept sa il visez,sa il mai vad asa,si nu reusesc:-<

xoxo spunea...

foarte frumos ce a scris Alin ia in legatura cu Irra, am avut candva o senzatie asemanatoare, nu m-am speriat dar poate a fost doar imaginatia mea..

Irra spunea...

cand te astepti mai putin...