miercuri, 2 ianuarie 2013

19.



In noaptea dinspre 30 spre 31 eram in Daily cu o prietena. La ora 12, pupici ,la multi ani, urari de bine, mesaje pe telefon..Totul era bine. Hippie a inceput sa cante Dust in the wind iar in ochii mei au inceput sa lacrimeze. Mi-am dat seama ca incep sa pierd copilaria cu totul,daca nu am pierdut-o deja. Ca ma asteapta un an extrem de greu, in care admiterea este prima mea prioritate. Ca timpul trece pe langa mine mai repede decat vreau si ca tata tot nu e aici. Ca tot incerc sa raman fixata pe ideea ca prietenii mei nu ma vor dezamagi niciodata, doar ca uneori lucrurile nu sunt chiar cum ma asteptam sa fie si totusi inchid ochii. Ca iubirea ma tot ocoleste si in acelasi timp imi aduce niste complexe de care ma tot chinui sa scap. Ca desi familia e langa tine mereu, te raneste uneori si nu poti lupta impotriva unor lucruri,pentru ca ele oricum se vor intampla.



...ca tot ceea ce trebuie sa fac pana in iulie este sa ma concentrez pe viitorul meu,sa fiu puternica, sa nu ma las distrasa de nimic.Sa las lucrurile sa vina de la sine.

*Ce-ti doresti cel mai mult pentru anul acesta?

2 comentarii:

Omul-Ancoră spunea...

Multumesc pentru melodie, nu o mai auzisem de mult. Imi doresc sa fiu puternica atunci cand vorba ta, lucrurile vin de la sine. Iti urez mult succes in ce ti-ai propus pentru acest an !

Kali spunea...

Multumesc mult draga mea!Asa sa fie..si un an minunat si pentru tine.
Sper sa iti placa si melodia asta:
http://www.youtube.com/watch?v=9KoQf7_ISVE&list=FLd6swrt4QY3UW-t3d4fMYhw