duminică, 9 august 2009

Deci.


Problema e ca mie nu imi prea vin cuvintele alea cu care ar trebui sa te las pe tine fara cuvinte.Eu doar ma invart pe aici.
Nu are sens.
Vreau o saptamana la tara,la mamaia si la tataia.Acolo e liniste.Acolo nu am cu cine ma certa,acolo sunt libera.Prea libera,dar libera.
Pe 16 sau 17 plec la ei.E batut in cuie.

8 comentarii:

Razvan. spunea...

distractie placuta :P

Kali spunea...

Bine ai revenit pe blog R'A.

Cris spunea...

Deci....FELICITARI!

Cand ma intorc in timp si imi aduc aminte de "la tara", ma gandesc inutil ca ar fi trebuit sa trec pe la tara de mai multe ori decat am facut-o. Am pierdut multe momente frumoase alaturi de bunicii mei. Si acum ei s-au dus in lumea inviziblia. Amandoi. Iar eu nu mai am nici un bunic, nici din partea mamei, nici din a tatalui. profita cat mai mult de momentele petrecute "la tara". De aerul de acolo - daca e cazul - in speranta ca la tara e chiar la tara, adic aundeva bine de Bucurestiul asta afumat de poluare!


Sa te distrezi frumos si sa aduci cu tine si o amintire! Cel putin!

O noapte buna,
Crisa

Kali spunea...

Multumesc Cristina-Gabriela.Nu ma duc foarte des,dar in fiecare vara am stat acolo macar o saptamana,in afara de unele week-end-uri in care ma mai duceam cu parintii.
pff..imi pare rau ptr bunicii tai.Eu ii am in viata si pe cei din partea mamei,si pe cei din partea tatalui,ba chiar si pe un strabunic,tot din partea mamei.
pupici.

Razvan. spunea...

bine te-am regasit. :)

poeziepura spunea...

Poate in timpul care ti-a ramas de petrecut in fata calculatorului poti sa intri pe blogul meu unde ai sa gasesti o altfel de poezie.

Di spunea...

Buna! intra pe blogul meu si te asteapta acolo un premiu.te rog să-l transmiţi mai departe. Premiul are următoarele reguli:
1. să-l afişezi pe pagina ta
2. să afişezi link-ul celui ce te-a premiat
3. să dai premiul mai departe la 10 persoane
4. să anunţi premianţi, printr-un comentariu!

Kali spunea...

@Elena-Claudia:Mersi mult pentru premiu!Pupici:)