sâmbătă, 20 iunie 2009

Just a little bit..

Ah ce dor mi'a fost de blog,de o postare,de ceva.Saptamana aceasta nu am mai avut timp de blog,in primul rand pentru ca m'am angajat!Da,la un magazin,sunt vanzatoare.Eu am vrut,vreau sa am banii mei de buzunar,sa nu le cer alor mei mereu pentru cate ceva.Si vreau sa stiu ca sunt bani munciti de mine!
Sincer,credeam ca o sa fie mai usor..nu spun ca e greu..dar ma plictisesc,e cald,si desi citesc cate o carte zilnic,si tot ce fac este sa..vand,am obosit.Am lucrat numai de dimineata saptamana asta,zilnic la 8 eram in picioare[desi ma culcasem pe la 12,12 si ceva].
Marti am dat si bilingv-ul la engleza...Si l'am luat!cu 8.5,ceea ce bine,tinand cont ca nota minima pe care trebuia sa o iau era 6.Deci cred ca o sa ma duc la stiinte naturale bilingv la liceu.
Luni ma duc sa ma interesez undeva,cred ca o sa ma mai invart cateva ore pe zi,impartind flayere,pentru ca asta vroiam de fapt sa fac vara asta,iar zilele acestea am gasit un anunt,am sunat,si luni ma duc la"interviu".
Maine postez ceva legat de problemele in familie,vreau sa aflu parerea voastra despre un lucru anume.

8 comentarii:

Unknown spunea...

blogul nu trebuie sa fie ca un ghiolt.... o problema... un stres... scrii atunci cand simti... cand poti... atunci te poti bucura cum trebuie de blog...

Kali spunea...

nu,nu este asta,si nici nu cred ca am spus ca este astfel.
imi era dor de el in sensul bun,pentu ca ma linistesc cand scriu,si cand vad ca macar o persoana ma asculta;)

eli spunea...

cu cat ai fost platita ca vanzatoare? asa de curiozitate, mai interesez si eu pt job-uri part-time.

Kali spunea...

Mai la sfarsitul lunii primesc o jumatate de salariu.nu stiu exact cat,e magazinul unchiului meu,altfel nu stiu daca imi gaseam ceva.
eu zic sa incerci cu flayere daca gasesti.m'am interesat,le imparti 7-8 ore pe zi,si primesti de la 5 lei in sus pe ora.in 5 zile poti sa faci peste 2 milioane;)

Lucylle spunea...

Uite cine-şi găseşte de muncă şi eu nu. Şi ştiu eu că dacă ai avea timp ai scrie în blog zilnic. Nu duci lipsă de muze. :*

bia spunea...

uhm...oui:))
:d

Hălăţel spunea...

Extraordinar.Numai eu nu gasesc job.Am innebunit cautand si nimic.Nimic pentru mine.Spune-mi si mie cum ai facut.Si ce vinzi?Adica ce fel de magazin e?

Hălăţel spunea...

din Ploiesti :D