sâmbătă, 3 martie 2012

Simt atat de multe, dar nu stiu cum sa ma exprim in cuvinte. Am avut o saptamana plina. Azi e prima zi in care m-am mai relaxat si am dormit mai mult, desi nu asta ar fi trebuit sa fie programul meu. Nu,nu.

Ma stresez prea mult si nu mai reusesc sa-mi tin mintea goala nici macar pentru cateva minute. Trebuie sa incetez sa fac asta, trebuie sa gasesc o metoda prin care sa-mi eliberez mintea de orice gand. Mi s-a spus sa caut niste exercitii de relaxare. Nu pierd nimic daca incerc asta. Dar mai vreau si alte solutii. Altfel o sa incep sa mananc iar mult. Slava Domnului ca nu ma ingras si raman la fel, la orice ora as manca.

As vrea sa pot pleca din oras pentru cateva zile. Sa vad ceva nou, sa experimentez ceva, sa ies din rutina asta zilnic care ma inebuneste. Pacat ca nu pot. Poate,poooate fac ceva in vacanta de Paste. Mai vedem, mai e pana atunci.

Weekendul viitor am 2 petreceri. Am sa dansez si am sa ma simt bine si atunci sper sa reusesc.

Ce e scris sus..e scris acum 2 ore.Am facut o pauza de la post pentu ca a venit o prietena la mine si am mai facut ceva speaking. Maine e barajul. Sper sa fie ok. Am o stare asa de buna..bine-ar fi sa tina mai mult.
Un weekend placut in continuare!

5 comentarii:

Unknown spunea...

eu nu m-am calificat la nationala :((( ma oftic, pt ca ma asteptam sa iau o nota mai mare...

Kali spunea...

Azi dau barajul eu.Am dat listeningul acum 2 ore si sunt programata la 16:30 cu speakingul.Dar nu ma calific sigur,nu a mers foarte bine listeningul,s-au auzit prost unele parti.

Bianca Tămaș spunea...

Eu am renuntat la olimpiada de engleza prin clasa a10-a fiindca mereu trageau pe altii in jos ca sa mearga mai departe aia de la liceele importante :-j
Pierdere de vreme.
Oricum, sper ca te`ai descurcat de minune :>

Unknown spunea...

cum a mers?:D

Kali spunea...

pai am luat 97 la speaking si 81.25 la listening.In total 91.08 cu tot cu writingul.E ok,sunt mandra de mine:d