vineri, 3 iulie 2009

Poveste



Juanes - Para tu amor (Lia si Tudor - Ingerasii)
Asculta mai multe audio Muzica
[asculta si citeste!]

El?John
Ea?Blanca
John termina facultatea in Timisoara.Este un tip care se daruieste cu totul intr'o relatie,care da si vrea inapoi.Recent,chiar iesie dintr'o relatie cu o tipa cu care chiar se mutase undeva,cu chirie.Din ce stiu,s'au despartit pentru ca ea s'a indragostit de altul.
Blanca este la liceu.in Braila.Este o fata extrem de frumoasa,si pe deasupra,si desteapta.Cand vorbesti cu ea,te acapareaza cu totul,iti vine sa nu te mai desprinzi de ea.Sta cu parintii,fiind inca mica,si vrea sa termine liceul cat mai repede,si sa intre la facultate la Bucuresti.
Blanca citea niste articole pe internet,iar de la un comentariu a luat id-ul lui John.Au inceput sa vorbeasca la inceput de lucruri banale,de chestii obisnuite.Ea nu incerca sa il impresioneze cu nimic,se simtea bine cand vorbea in el.Incet,incet,el a incpeut sa ii intre sub piele,a inceput sa aduca in discutie subiecte legate de relatii,de dragoste.Chiar se mira ca,atunci cand vorbea cu ea,primea niste raspunsuri care nu pareau spuse deloc de o fata de varsta ei.
Convorbirile au inceput sa devina din ce in ce mai dese,ea incerca sa ajunga cat mai repede acasa,ca sa vorbeasca cu el.Avea si unele indoieli in privinta lui,in primul rand pentru ca nu il vazuse niciodata.John era putin.."ciudat".Tot timpul era pe mess.Odata i'a spus chiar ca de 3 zile nu a inchis calculatorul,si normal ca asta i'a dat de banuit.Nu stia cum de,fiind la facultate,era mereu online pentru ea.
Intr'o zi,el i'a spus ca o iubeste,ca tine la ea,ca nu stie ce s'ar face daca nu ar mai vorbi cu ea pe net,daca nu i'ar mai auzi vocea.Ea tinea mult la altcineva,s'a tnut tare,pe pozitii,nu i'a raspuns cum el ar fi vrut.
Ii trimitea zilnic mailuri,ii spunea ce face,cum se simte,prin ce situatii trece,vroia ca ea sa afle cat mai multe despre el,dar cerea inapoi si de la ea mailuri,insa ea nu ii putea trimite la fel de multe,pentur ca tot timpul tatal ei vroia sa vada ce si cu cine vorbeste...De exemplu,odata ea i'a trimis un mail cu o propozitie spusa de dostoievski,si i'a raspuns la mail,spunandu'i ca nu era de acord cu el,si in acelasi timp a"certat'o"putin,pentru ca nu i'a scris mai mult.
Intr'o zi insa si ea i'a spus ca il iubeste....insa nu cu convingerea cu care poate ar fi vrut sa o spuna.John ii repeta asta zilnic,ea insa nu.
John are ganduri destul de mari.Ar vrea sa se mute aici,sa isi caute ceva de lucru,insa nu e concret nimic.Blancai ii este frica..stie ca ar aparea mult prea multe probleme,si daca ar fi sa i'l prezinte tatalui,crede ca nu l'ar accepta,din cauza problemelor legate de bani[Blanca are o situatie financiara mult mai buna decat a lui john].
Ei sunt..John si Blanca:)

11 comentarii:

Mihaela Chelaru spunea...

interesanta povestioara..sa inteleg ca e cat se poate de adevarata :)

Kali spunea...

Da.Numele sunt false,dar restul este adevarat:)

Lucylle spunea...

Destul de interesant. Cunosc subiectul, tema şi personajele atât principale cât şi secundare. Nu pot spune nimic obiectiv din păcate. Dar, judecând pe baza celor scrise, sunt de părere că el este doar un vrăjitor. Genul acela care nimic nu are de făcut decât să se joace. Şi-şi aşează o identitate perfect fiind în realitate nimic. Dar, a fi deştept înseamnă multe. Rămâne să ne mai povesteşti ce face Blanca. Într-un second part al poveştii. Succes.

Hălăţel spunea...

Da asa e!Blogul tau a fost printre primele pe care le-am citit.Eram noua si nimeni nu stia de mine.Dar in timp vad ca lumea ma citeste si le place ce scriu.[sper].
Tu oricum esti inaintea mea>:d<

giuly spunea...

imi place.imi place mult !

Razvan. spunea...

este povestea ta? :)

oricum ar fi... trebuie incercat macar, pentru ca nimeni sa nu traiasca apoi cu sentimentul "daca...", e un sentiment naspa :)

Kali spunea...

Nu,nu este povestea mea!

elena marin-alexe spunea...

Din cele citite....nu prea sunt compatibili.Si apoi de ce graba asta a lui...
Cred ca ' Blanca' ar trebui sa se mai gandeasca....
Te pup si noapte buna!Te mai astept pe la mine....si cred ca lui nu-i place Dostoevski.

private-rayen spunea...

Blanca...frumos nume - poate ti-l "fur" in vreun jurnal :D.

inspiratie in continuare ( sunt cu ochii pe tine ) .

Kali spunea...

Ai acordul meu,deci nu mai e nevoie sa il furi.Imprumuta'l dragul meu:))

Anne spunea...

Este chiar frumoasa povestea