sâmbătă, 25 iulie 2009

.

In seara asta plang.Pentru mine.Pentru ca nu stiu ce sa fac cum sa fiu mai..buna:)
Azi am cazut.Maine ma voi ridica?
Am obosit.
Bine,poate exagerez,nu am cazut,dar ma simt de parca as fi facut'o.
Stiu,ma contrazis singura.Dar numai in seara asta.



Ei bine,acum chiar am izbucnit in lacrimi.

ps:am gasit asta pe citatepedia:Lacătele din noi se deschid cu o lacrimă.(citat din Octavian Paler)Deci am deschis macar un lacat din mine acum?

8 comentarii:

Lucylle spunea...

Iubito, chiar merită să plângi? Hai. Capul sus şi dă-le-n colo de lacrimi. Nu azi. Nu plânge azi. Oricare-i motivul.. lacătele alea nu trebuiesc deschise.. Cine ştie la ce dai drumul....? Capul sus :*

Anonim spunea...

Daca citatul e adevarat lacatele mele nu vor putea mai putea fi deschise niciodata.
Nu te stradui sa fi mai buna, o sa regreti mai tarziu cand o sa realizezi ca erai buna, dar te-ai schimbat pentru altcineva si nu iti mai poti regasi vechiul si originalul tau "EU".

Dama de te pică spunea...

Referitor la contraziceri... Se spune ca nu e bine sa contrazici niciodata o femeie pentru ca va veni un timp cand se va contrazice singura. Timpul acesta a venit si la tine. Ai mai trait asta si inainte si vei trai in continuare pentru a vedea, voluntar sau nu, contrazicerile de sine.

Asta nu demonstreaza ca nu esti in regula. Din contra. Asta arata ca esti om.
Sper sa fii mai impacata acum. Iti spun doar, cei ce nu sunt sus nu au cum sa cada. Deci daca simti ca ai cazut, inseamna ca esti cineva.
:*

Kali spunea...

Multumesc pentru cuvintele spuse Dama de te pică :)

Dama de te pică spunea...

Azi am trecut pe la mamica si nu am putut sa refuz cafeluta facuta de ea. Sti cum se spune, nimic nu e ca la mama acasa.
Sunt pe blog, pe net general vorbind, incercand sa-mi obosesc mai repede ochii, sperand sa trag pe dreapta curand.

Dama de te pică spunea...

Ce actori? Curiozitatea feminina :D
vreau link-ul

Dama de te pică spunea...

Am prins si eu cateva episoade in weekendurile cand nu aveam ocupatie. E dragut filmul. Un fel de Sex and the City doar ca varsta actorilor este mai redusa. Ed Westwick e un bombonel.

Dhedhe spunea...

Pentru ce atatea lacrimi varsate?de parca i-ar pasa cuiva ca le versi.Lasale deoparte.Gusta din viata numai ce este dulce.lasa tristetea deoparte.Uita de ceilalti,esti doar tu.Si ca sa reusesti,trebuie doar sa nu te dai batuta.
E foarte greu sa nu te implici sentimental intr'o lume care te raneste atat,stiu. :D Macar poate ne putem ajuta una pe cealalta.