luni, 27 iulie 2009

Citat.Descriere.Pe scurt:Eu.

"Nasul cam mare,dar in vant,spiritual,cu nari care adulmecau,intrebau,voiau sa aspire,sa afle,sa stie,ii dadea un aer inteligent,sprintar.Parul,o claie invapaiata,ii lasa in stanga cararii urechea descoperita si cadea,bogat,pe dreapta,pe obraz si pe gat".Ochii..ochii nu ii avea nici mari,nici mici.Erau caprui,dar nu,nu furau inima oricui.In schimb,genele ieseau in evidenta.Erau mari,foarte mari,spuneai ca sunt date cu rimel.Avea cel putin un lucru de care erau "geloase" mereu unele persoane.
Avea talia subtire,iar daca avea grija sa o puna in valoarea,ii dadea o anumita gratie.
Fundul era potrivit.Nici mic,nici mare,dar totusi sexy.

Poarta 40 la picior.Ii plac tricourile colorate,cele cu dungi colorate mai degraba.
Ii place sa citeasca:cam tot ce gaseste din Chic,cateva carti de la editura Eroscop,cateva romane de dragoste,vreo 2 sf[Harry Potter mai ales].Si da,s'ar muta in biblioteca.Serios acum.
Ii place sa isi taie dimineata pepene,in bucati mici,si sa il manance in pat,cu furculita.
Ii place la nebunie sa se uite la Gossip Girl,[ps:nu'i asa ca va place faza?:))http://www.youtube.com/watch?v=lelbXNWqPvU]la Mesaje de dincolo,la Minti criminale si la CSY NY Criminalistii.
Ii place sa cante,si inca cat,desi stie ca nu are voce.Ce,toata lumea are?
Cand e trista asculta Adela Popescu,Luis Fonsi si A Fine Frenzi.
Uraste bananele.
Nu a ajuns niciodata in Bucuresti pana acum,si doamne,cat isi doreste asta.
Seara e momentul in care se simte singura cel mai mult.Pentru ca,atunci cand se pune in pat,nu mai e nimeni in pat langa ea,nu ii mai da nimeni cu perna in cap,nu o mai pune nimeni sa se culce la perete.Acum doarme ca nesimtita pe tot patul.Era mai bine cu sora in pat.
Acum asculta Hodges - My Side of the Story.
Are destul de multe prietene,dar putine,foarte putine,sunt cu adevarat prietene pentru ea.[Si da Luciana,se numera printre ele.Desi este acolo,si ea aici,tine la ea mult.Si ii mai multumeste inca odata pentru toate sfaturile pe care i le dai.Si creatzo,in 4 ani,pe vremea asta,vom fi in Cismigiu,sau in alt parc,in Bucuresti.]
Si da,acum asculta de pe Youtube Luis Fonsi - Nada Es Para Siempre Acoustic.Si da,ii dau iar lacrimi.De dor.[ps:sa[tamana asta incerc sa il suna,si da,o sa incerce sa il faca sa o invite la un suc].
Si da,azi l'a vazut pe celalalt,si da,e frumos,si inca cat,mai ales de cand face sala=p~.
Si da,nu mai stie ce sa scrie.Nu acum.
Si da,pana se culca,mai adauga cate ceva aici.

8 comentarii:

Tarina spunea...

Ii place sa isi taie dimineata pepene,in bucati mici,si sa il manance in pat,cu furculita.

Ii place la nebunei sa se uite la CSI NY criminalistii.

Cand e trista asculta A Fine Frenzy

Are destul de multe prietene,dar putine,foarte putine,sunt cu adevarata prietene pentru ea.



exact asa si eu, zau! :)

Kali spunea...

Deci,stii atunci ca CSI NY criminalistii. sunt pe Axn saptamanal nu?:))

Aliss spunea...

si eu am gene care ies in evidenta :)) b-)

p.s: in viena;;)

Lucylle spunea...

Îmi trec o mulţime de idei prin cap acum "dimineaţa pe răcoare" unele ţi le spun pe "partea cealaltă"... De ce vorbeşti la trecut?
E bine de mine că nu am un playlist pt când sunt supărată, furioasă sau prea exagerat de sărită după fix, dar e o idee bună playlistul..
Deja te întârţi între doi.. Diversiune. Bună asta.

Zad spunea...

important e ca nu iti plac bananele :))...scuze, dar un insensibil ca mine nu poate observa altceva...sper sa nu te superi

Tarina spunea...

în dimineața asta m-am trezit cu o pofta nebuna de pepene. Am mers în bucătărie și l-am tăiat mărunt. Apoi m-am întors în pat.
In timp ce îl mâncam, m-am gândit la tine :)

Kali spunea...

Mersi Tarina!

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!